lauantai 8. syyskuuta 2007

Uusitut kutsut tähän blogiin

Netlibriksen blogiin on kirjautunut 18 kirjoittajaa. Avoimia kutsuja on edelleen 61. Lähetin nyt kutsut uudelleen. Edellisessä viestissä luvataan tukipalveluita, jos ympäristön käyttäminen ei heti aukene. Blogger tarjoaa myös hyviä ohjeita. (Voit vaihtaa ohje-sivun suomen kielelle sivun oikeasta yläkulmasta.)

3 kommenttia:

Arja K kirjoitti...

Kiitos uudesta kutsusta! Sain nyt aikaiseksi minäkin liittyä mukaan. Olen ajatellut, että Slämäri- keskusteluille runoilijoiden ja opettajien kesken kannattaisi luoda oma blogi.

Aion yrittää opetella sen lähiaikoina, kun olen saanut selville, keitä kutsun mukaan eli ketkä ovat Slämäri-valmentajia pian käynnistyvässä projektissa.

Minullahan ei valitettavasti ollut iloa kuulla Annen esitystä, koska olin juuri silloin Jacobin autonkuljettajana. Tämä oma opettelu on senkin vuoksi todella tärkeää.

AnneH kirjoitti...

Tiistain keskustelussa joku mainitsi, että SLÄMÄREILLE olisi käytännöllisempi temmellyskenttä kirjaverkkarin mallinen Magazine Factory-verkkoalusta. Vai tarkoitettiinko, että sinne laitettaisiin valmiit tulokset?
Anne H

sari kirjoitti...

Kiitos monista kutsuista! Tässäkin hommassa pitää vaan ottaa itseänsä niskasta kiinni ja ryhtyä hommaan.

Sain eilen kokeilla Slämärit ideaa käytännössä, kun kokoonnuimme Skinnarilan hoviin aloittamaan Etelä-Karjalan Netlibris-lukuvuotta. Kiitos Pialle ja Liisamaijalle apujoukkoineen kivasta illasta! Läänintaiteilija Minna Pirilä-Martti innosti meidät esittämään omia runojamme. Ja saas nähdä, mitä meidän kulmilta kajahtaa sitten kevätpuolella Helsingissä.

Anne R:lle kiitos Heinolan esityksestä! Se oli selkeä, vaikka tämä blogi, wikinä jne maailma on itselleni todella kartoittamaton kenttä. Mutta opekin voi oppia:)