torstai 9. elokuuta 2007

Jaiku-palautetta seminaariesityksestä

Annen esityksessä oli mukana tuore verkkomaailman ilmiö, mikroblogit. Nyt voit kokeilla palautekeskustelua Jaiku-kanavalla. Kirjaudu jäseneksi ja liity kanavalle. Ota osaa keskusteluun. Lisäohjeita saat Annelta (Gmail: anne.rongas).

5 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Olen ollut mukana vuosien ajan vaikka millaisissa verkkokoulutuksissa, mutta näin selkeää ja samalla innostavaa opetusta en ole ennen kuunnellut. Suurkiitos Annelle!

Raisa Omaheimon esitys seuraavana päivänä oli yhtä valloittava.

Pieni pelko kuitenkin itää mielessäni: Kun lukuvuosi taas lähtee vauhdilla liikkeelle, niin millä ajalla näissä kaikissa blogeissa ehtii keskustella.

Anne Rongas kirjoitti...

Hei kiitos kommentista. Tässä mummon ja aika-filosofin neuvo: mieti joku juttu, jonka jätät pois siksi aikaa, että opettelen uuden asian sulavan käytön. Kollegani Aki sanoi tuohon tuskaan hyvin: ota 5 minuuttia joka päivä. Se ei ole paljon, mutta sillä pääset vähitellen pitkälle, kun olet säännöllisesti blogissa.

Jottei olisi kerralla tullut ihan ähky, en kertonut teille uutissyötteistä (feed, RSS). Se on tekninen keino vähentää infokuormaa. Laitan siitä tähän blogiin oman jutun.

Tsemppiä koulun alkuun. Hikistä... mutta ei varmaan pitkään.

lerppu kirjoitti...

Minun palautteeni Annelle löytyykin sitten ihan omasta blogista... Tulin ikään kuin vahingossa luoneeksi tuonne Bloggeriin sellaisen (!). Sitä ei varmaan nyt sitten saa sieltä siirrettyä muualle...?

Anne Rongas kirjoitti...

Hei,
tässä se hieman eksynyt palaute. Muistan hyvin tuon tunteen. Aluksi on kuin menisi vieraaseen maahan miljoonakaupunkiin. Ajatelkaa, että sielläkin ihminen vähitellen selviytyy ja osaa toimia. Parasta olisi, jos olisi kaveri vierellä.

Ei haittaa, vaikka loitkin vahingossa oman blogin. Voit muokata sitä ja kokeilla, miten homma toimii. Ihan nätti blogi siitä tuli!

Arja K kirjoitti...

Kuten toisaalla totesin, en ole kuullut Annen valloittavaa esitystä Heinolassa, mutta tutustuin kyllä aineistoon, jota siitä löytyi.

Sain kuitenkin rehtorimme lupaamaan, että voisin tilata sinut, Anne, meidän kouluumme kertomaan näistä blogeista ym. Meillä on mediakasvatuksen teemavuosi meneillään toista vuotta, joten opettajien pitäisi saada tästäkin asiasta tietoa. Olen aika varma, etteivät ne muut ole sen fiksumpia blogien suhteen kuin minäkään.

Onko siis mahdollista, että esiintyisit espoolaisille Lintumetsän koulun opettajille ja kertoisit vastaavia asioita kuin Heinolassa? Jos voit sähköpostittaa puhelinnumerosi, niin voisimme puhelimitse sopia tarkemmin ajankohdista ja palkkiosta yms.

arja.kangasharju@espoo.opit.fi